Yürekveren İlkokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci,ve velilerin işbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.

Misyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci,ve velilerin işbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil: